Deelnemers

Inschrijven is niet meer mogelijk

Anmeldung geschlossen

U kunt deelnemen met voertuigen/machines van 35 jaar en ouder. Deze dienen te zijn voorzien van een Verzekering Wettelijke Aansprakelijheid.
Oldtimershow Losser is erkend i.h.k.v. de Evenementenregeling van de Belastingdienst. Indien u hiervan gebruik wilt maken aub contact opnemen met de organisatie. Klik HIER voor info van de Belastingdienst
Door deel te nemen stemt u in met de huisregels en regelementen ter plaatse.
De ontvangst is tussen 07.00 en 09.00 uur (uiteraard met koffie en een broodje) Ná 09.00 uur is het terrein gesloten voor voertuigen tot 17.00 uur. A.u.b. aangeven met hoeveel chauffeurs u deelneemt ivm "logistieke verzorging".

Het is mogelijk uw voertuig op de zaterdag vóór vaderdag vanaf 10.00 uur op het terrein te plaatsen. Tevens is er parkeergelegenheid voor de transportmiddelen (dieplader, trailer etc)

Indien u in de gelegenheid bent uw voertuig te voorzien van een passend werktuig zou dat een meer dan welkome aanvulling voor de oldtimershow zijn.

Zie voor de "spelregels" en overnachtingstip op een Camping het inschrijvingsformulier.
aub printen, invullen en faxen/opsturen.
bitte ausdrucken, ausfüllen und faxen/abschicken

 

 

© 2012-2016 Stichting Oldtimershow Losser - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Gastenboek | Volg ons op Facebook | Volg ons op Twitter